Het laatste nieuws
Nederlandse royals bezoeken importeur NLfood in Zuid-Afrika

Nederlandse royals bezoeken importeur NLfood in Zuid-Afrika

27 november 2023

Tijdens het staatsbezoek van ons koninklijk paar aan Zuid-Afrika vorige maand werden de sterke banden tussen Nederland en Zuid-Afrika weer eens goed benadrukt. Het was een mooie kans om de diplomatieke betrekkingen te versterken en de handelsbetrekkingen prominent aan bod te laten komen.

Een bezoek aan de importeur van NLfood, De Soete Inval, kon dan ook niet overgeslagen worden!

Het koninklijk paar aanschouwde de samenwerking tussen NLfood en deze lokale importeur in het echt en kon zien hoe Nederlandse producten van hoge kwaliteit binnenkwamen, om vervolgens klanten door het hele land te bedienen. Alle Nederlandse expats en andere geïnteresseerden in Zuid-Afrika, waar dan ook in het land, kunnen genieten van deze Nederlandse lekkernijen.

Het aanbieden van Nederlandse producten, variërend van appelmoes en stroopwafels tot specifieke kruidenmixen, draagt ​​bij aan het thuisgevoel van Nederlanders die in Zuid-Afrika zijn.

Vooral tijdens dit bezoek heeft het koninklijk paar kunnen zien dat zowel de Nederlandse gemeenschap als de lokale bevolking moeiteloos toegang heeft tot Nederlandse producten. Een veelbelovend teken dat NLfood in samenwerking met De Soete Inval nog meer groei in Zuid-Afrika kan realiseren.

Nederlandse royals bezoeken importeur NLfood in Zuid-Afrika Nederlandse royals bezoeken importeur NLfood in Zuid-Afrika Nederlandse royals bezoeken importeur NLfood in Zuid-Afrika
Terug naar het overzicht