Wij exporteren Nederlandse levensmiddelen wereldwijd

NLfood is gespecialiseerd in het wereldwijd exporteren van typisch Nederlandse levensmiddelen, zowel voedsel als non-food producten.

Meer weten
Scroll

Waarom kiezen voor NLfood?

NLfood heeft een uitgebreid aanbod in de internationale voedselindustrie van meer dan 40.000 exportproducten uit Nederland. Hieronder vallen gedroogde, gekoelde en diepvriesproducten afkomstig van bekende fabrikanten en huismerken. Bij bestellingen hanteren wij geen minimum; u kunt diverse hoeveelheden pallets en containers vol levensmiddelen bestellen. Bij NLfood werken ervaren exportspecialisten die internationaal een sterk connectienetwerk hebben. Wij hebben uitgebreide kennis van de wereldwijde voedselsector. Dit maakt ons tot wat wij zijn: een betrouwbare bedrijfspartner die bekend staat om zijn persoonlijke en flexibele aanpak.

Scroll
Wereldwijd exporteren
_

Betrokken in de internationale voedselindustrie

Of u nu een retailer, groothandelaar, distributeur en/of importeur bent, NLfood heeft de capaciteit om waar dan ook ter wereld aan uw wensen te voldoen.

Meer weten

40.000 producten
_

Bekijk onze producten en plaats een bestelling

Het team van NLfood staat altijd voor u klaar. Onze B2B webshop kan aan al uw wensen voldoen door u te voorzien van een duidelijk en uitgebreid overzicht van ons assortiment. Daarnaast kunt u uw bestelling direct plaatsen via ons gebruiksvriendelijke bestelsysteem. Mocht u vragen of twijfels hebben, neem dan alstublieft contact met ons op per e-mail of telefoon.

de_ruijter_logo.svgvenco.svgferrero.svg


Meer over onze producten

Combineren en passen
_

Vul een container met gecombineerde producten

Wilt u de inhoud van een container vullen met levensmiddelen, of wilt u enkel een pallet met producten bestellen? Wij zijn een flexibele organisatie in de foodsector die zonder een minimumdrempel werkt. Wij zijn in staat om uw container te vullen met enkele, tot wel 1.000 verschillende producten.

Verder lezen

Wereldwijd verzenden
_

Wij verzenden uw producten hoofdzakelijk per zeevracht

NLfood beschikt over een groot en sterk netwerk in de internationale voedselindustrie om ervoor te zorgen dat uw bestelling kostenefficiënt is en zo spoedig mogelijk gereed is voor verzending. Indien u zelf reeds een transportpartner gevonden heeft, zijn wij flexibel genoeg om met hen samen te werken. Onze garantie geldt dus van deur tot deur.

Meer over onze werkwijze

Wilt u gebruik maken van onze webshop?

Bent u ondertussen benieuwd geworden naar ons internationale aanbod in levensmiddelen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Aanmelden voor de webshop