Het laatste nieuws

Zorg jij ervoor dat de productgegevens van onze leveranciers compleet, actueel en consistent worden verwerkt en opgeslagen, zodat onze klanten alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben? En richt jij een workflow oplossing in zodat onze service optimaal wordt?

’s-Gravendeel, 40 uur per week

Lees meer

Houd je van afwisseling en ben je accuraat? Wordt logistiek administratief medewerker bij NL Food B.V.

Voor het bedrijf NL Food B.V., die levensmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten levert aan klanten over de hele wereld, zijn we op zoek naar een fulltime Logistiek administratief medewerker.
Je gaat werken op de afdeling Logistiek, die rapporteert aan de logistiek manager. Je maakt deel uit van het logistieke team dat intensief samenwerkt met een aantal accountmanagers binnen de strategische kanalen van NL Food B.V. De functie richt zich op de ondersteuning van de logistiek manager. Verder zul je ingezet worden om orders zo goed mogelijk te behandelen van onze klanten.

Lees meer
AEO Certified
25 november 2019

Sinds vandaag is NLfood officieel AEO-gecertificeerd. Het AEO-concept is gebaseerd op het 'Customs-to-Business partnership' ontwikkeld door de Werelddouaneorganisatie. Het uitgangspunt is dat bedrijven en douane nauw samenwerken. Hun gemeenschappelijke doel is het verhogen van de veiligheid van de internationale logistieke keten. Met AEO wil de douane ook de legale handelsstromen beter faciliteren. Voor bedrijven in de internationale handel wordt de AEO-licentie steeds meer een noodzakelijke licentie. Bovendien wordt de AEO-licentie steeds belangrijker als kwaliteitscertificaat. Hiermee laten bedrijven zien dat ze deel uitmaken van een veilige logistieke keten. We zijn erg trots op deze hoge standaard van ons bedrijf.

We zijn erg trots op deze hoge standaardlicentie.

Lees meer