Het laatste nieuws

Voor het bedrijf NL Food B.V., die levensmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten levert aan klanten over de hele wereld, zijn we op zoek naar een fulltime Administratief Logistiek Medewerker. Je gaat werken op de afdeling Logistiek, die rapporteert aan de logistiek manager. Je maakt deel uit van het logistieke team dat intensief samenwerkt met een aantal accounts binnen de strategische kanalen van NL Food B.V. De functie richt zich op de ondersteuning van de logistiek manager, met de nadruk op het onderhouden en beheren van onze database. Verder zal je ingezet worden om orders zo goed mogelijk te behandelen van onze klanten.

Lees meer

Wil jij deel uitmaken van een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Heb je een goede portie humor en leef je met een glimlach? Lees dan snel deze vacature want misschien zijn wij wel op zoek naar jou.
Voor de functie van Magazijnmedewerker zijn wij op zoek naar een echte aanpakker die graag fysiek bezig is en de werkzaamheden in goede banen kan leiden en iemand die nauwkeurig te werk gaat.

Lees meer
Nieuwe webshop!
08 november 2018

NLfood heeft een nieuwe webshop!

Lees meer

Houd je van afwisseling en commerciële uitdagingen? Word Database Logistieke Medewerker bij NLFood!

Lees meer
Bezoek ons op de Sial
27 augustus 2018

We zijn blij u te kunnen vertellen dat  NLfood dit jaar weer bij de Sial zal zijn!  De Sial is 's werelds grootste tentoonstelling over voedselinnovatie, waar u veel professionals op het gebied van voedsel kunt ontmoeten. De Sial vindt plaats tussen 21 en 25 oktober 2018 in Frankrijk. Als u ons wilt bezoeken, kunt u ons vinden op stand 2 M 048 We hopen u daar te zien!

Lees meer

Wij willen graag onze tweede variant introduceren van onze Dutch Bakery Beschuit. Naast de normale hebben wij nu ook een Volkoren variant.

Lees meer
Anuga 2017
19 juli 2017

Anuga 2017: Taste the future!
Cologne: 07-11 /10-2017

Lees meer